Wie zijn wij

Wim de Jongh
 
Is sinds lange tijd, 40 jaar gezondheidszorg, bekend met het fenomeen koffie.
Vanaf echt koffiezetten tot een kopje uit de automaat, die ontwikkeling heeft ie wel meegemaakt.
Thuis werd er zo een 10 jaar geleden het roer omgegooid en werd na de zoveelste reparatie aan de volautomaat besloten om te starten  met een halfautomaat om meer zelf te kunnen doen. Dit leidde in rap tempo tot diverse upgrades om uiteindelijk tot een high end espresso combinatie te komen.
Hier stopte het echter niet en Wim verlegde de aandacht naar het zelf branden van gekochte koffiebonen, aanvankelijk alleen voor thuis…
Nu enkele jaren verder wordt de stap gemaakt om vanuit een thuissetting naar een bedrijfsmatige setting te gaan.
Ook het kopen van koffiebonen heeft een andere wending genomen en er wordt steeds meer op zoek gegaan naar die ene partij koffie die niet iedereen heeft maar die Wim graag wilt delen met de klanten van Exprezzo. 2019 is het jaar dat Wim gaat samenwerken met Bjorn Gennes op een nieuwe locatie en met dezelfde passie voor dat ene heerlijke kopje koffie.

Bjorn Gennes
 
Is een geboren technicus, in zijn vroegere jaren was hij altijd wel te vinden voor een sleutel klusje, hij hielp er tenslotte, zoals zijn vader hem leerde andere mensen mee in ruil voor een spaar centje. Later besloot hij een technische opleiding te volgen.
Zoals het spreekwoord “ de appel valt niet ver van de boom” luidt, koos hij de richting Medische Techniek. Na een opleidingstraject van circa 4 jaar werd hij bekroond tot instrumentatie technicus voor klein medisch apparatuur. Hier hield hij gedurende 2 jaar lang 9 uur per dag een  schroevendraaier in zijn handen.
Na het volgen van een 2 jarige avondstudie behaalde hij de benodigde diploma’s om door de te groeien tot Beeldvormend Medisch Technicus waar hij tot op de dag van vandaag werkt aan de meest complexe apparatuur van het ziekenhuis.
Bjorn is sinds 4 jaar actief in de koffie wereld, samen met Wim en zijn voormalig team-leader Stephan Vervuren sleutelden ze eindeloos door aan defecte espresso apparatuur. Het begon met een Gaggia Classic, maar al snel was dit niet complex genoeg en kocht en werkte hij aan grotere en daarmee complexere apparatuur . Bjorn zegt altijd, alles is te repareren, zolang je er maar de tijd voor neemt!
Ook het reviseren van de zogenaamde vintage espresso machines is zijn ding.
Het liefst werkt hij dan ook aan de zogenaamde monumenten van Italië, en poetst hij zo lang tot ook het laatste schroefje blinkt.


Onze services

Dagvers gebrand

Snelle Levering

Veilige Betaling

  • Versleuteld d.m.v SSL
  • Paypal
  • Directe overboeking

Ook als cadeau


Espresso service aan o.a.


Onze recenties

 • “Professioneel en erg gepassioneerde mensen, Wim is de mastermind achter de brander, Bjorn op technisch gebied, kortom de perfecte combinatie. Buiten dat staan ze altijd voor u klaar.”

  John van Elswijck, schrijver
 • “You get up early in the morning and you work all day. That’s the only secret.”

  Philip Glass, composer
 • “A successful design career is possible without forfeiting self-respect as long as you do not undervalue (or overvalue) your work.”

  Peter Landt

Wij als invidu

Wim de Jongh

Oprichter ExprezZo

Bjorn Gennes

Oprichter ExprezZo Service

Kimberly Lewis

Head of project management